Portfolio

Katso asiakkaittemme sivustoja

Asiakkaamme sivustoja.

Asiakkaidemme sivustoja, joille on myös sivuston suunnittelu tehty meidän sivustonsuunnittelijan toimesta ja jotka käyttävät meidän webhotellipalveluita.

Juurikorven kauppa

Juurikorven kaupan herkulliset tuotokset leivotaan rakkaudella parhaista raaka-aineista paikan päällä. Esimerkkinä voisi pitää karjalanpiirakoita joista Juurikorven kaupalla oikeus käyttää juuri „Karjalanpiirakka„ -nimeä sen täsmälleen oikeiden ainesosien ja leivontatavan vuoksi. Jo se kertoo halusta tehdä herkullista ruokaa.

Katso sivustoa

Yhden daamin kotiompelimo

JOTAIN SAUMAA on yhden daamin pieni kotiompelimo. Tarjoan mm. seuraavat palvelut:

 • korjausompelut
 • piensarjat
 • naamiaisasut ja asusteet niin lapsille kuin aikuisille
 • sisustustekstiilit
 • koirien manttelit
 • tai voit teettää kokonaan uusia vaatteita mittojesi mukaan.
 • Katso sivustoa

  Puutorin hiuspaja

  Olemme pieni parturi-kampaamo Turun Puutorin laidalla. Meiltä löytyy kaikki hiustenleikkauksista meikkauspalveluihin. Me teemme hiuksia rakkaudella ja intohimolla, sekä pidämme huolen, että ammattitaitomme on aina ajan hermolla. Ajan varaat helposti netistä, puhelimitse, käymällä liikkeessä tai viestillä. Jos mieltäsi jokin hiuskysymys painaa palvelemme myös Facebookissa ja Instagramissa. Poikkea meille!

  Katso sivustoa

  Peter James Goodman

  Conquestin laulaja, nimestään huolimatta supisuomalainen Peter James Goodman on pitkän linjan hevimies, työn raskaan raataja. Miehen menneisyydestä löytyy paitsi Virtuocity, myös monia vähemmälle huomiolle jääneitä bändejä 80-luvulta lähtien, coverporukoita, jopa Metal Gods -niminen orkesteri Marco Hietalan kanssa.

  Katso sivustoa

  Häät Virossa

  Viro tarjoaa erinomaiset puitteet häitä, sekä polttareita varten. Löydät sieltä parhaimmat tapahtumapaikat, ammattitaitoiset ruokapalvelut ja mahtavat ohjelmaratkaisut. Autamme hääpareja Suomesta löytämään ne parhaimmat palveluntarjoajat ja tekemään hääpäivästä juuri toiveiden mukaisen..

  Katso sivustoa