Kysytyt kysymykset

Alla useimmin kysytyt kysymykset

Vastaukset yleisiin kysymyksiin

Etkö löydä vastausta? Ota yhteyttä asiakastukeen!

Yleiset kysymykset

ja vastaukset.

Yrityksemme on perheyritys. Meillä on kokemusta webhotelli palveluista jo vuodesta 1997 jolloin perustimme ensimmäisen webhotelli yrityksen. Nyt tarjoamme myös tämän yrityksen kautta uudessa muodossa webhotelli palvelua, joka on erittäin kilpailukykyinen markkinoilla. Tämän yrityksen olemme perustaneet vuonna 2016
Palvelu on käytettävissäsi viimeistään seuraavana arkipäivänä maksusta. Kuitenkin jos maksat luottokortilla, niin palvelusi on käytettävissä jo samana päivänä.
Webhotelleissa tarjoamme 1 kalenterikuukauden mittaisen koeajan ja mikäli olet maksanut webhotellistamme kyseisenä aikana, niin palautamme maksamasi summan. Tämä ei koske verkko-osoitteita.
Palvelimemme on ohjelmoitu tekemään turvapäivitykset realiajassa päivittäin.
Worpress sivustot toimivat meidän palvelimillamme normaalisti. Mikäli sivustosi vaatii erityistä ominaisuutta, niin kysy asiasta asiakaspalvelustamme.

Tuotteet ja palvelut

Tässä kategoriassa on vastauksia erityisesti palveluihin ja tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

Verkko-osoitteiden rekisteröinti tapahtuu kun palvelun maksu on rekisteröitynyt meille. .fi verkko-osoitteiden osalta maksun rekisteröitymisen päivänä.
Verkko-osoitteen rekisterimaksuja ei palaluteta.
Verkko-osoitteen hintaan ei sisälly sähköposteja. Sähköposteja varten tulee tilata esim. edullisin wehbotellipalvelu.
Verkko-osoitteiden hinnat vaihtelevat vuosittain. Jos haluat nykyisellä hinnalla rekisteröidä usean vuoden on hinta tämä päivän hinnaston mukainen.
Jokainen verkko-osoite tilaus on uniikki. Jokaiselle verkko-osoitteelle tulee tilata oma palvelu. Jos olet jo meidän asiakas, niin voit sen tehdä asiakastietosivulla, kun olet kirjautunut sisään.
Jos jätät laskun maksamatta ei verkko-osoitetta rekistöidä. Verkko-osoitteen voi silloin rekisteröidä kuka tahansa.
Voimme tarjota sinulle kaikki palvelut mitä tarvitset internet maailmassa. Dedikoituja servereitä, serveripaikkoja, yrityksille suunnattuja Internet turvallisuus kysymyksissä ja paljon muuta. Kerro meille tarpeesi, niin me voimme tehdä sinulle tarjouksen.